FacebookFinnishEnglishEstonianEspanjaPortugali

Trans-Siperian junamatka

Moskova – Vladivostok 9288 km

1 päivä

Saavumme junalla Helsinkistä Moskovaan. Kierretään kävelleen Moskovan keskustaa( Kremlin muuri, kirkot) Saavumme hotelliin ja levätään. Illalla käydään katsomassa sirkusesitystä kuuluisassa Nikulinin sirkuksessa.

2 päivä

Aamupalan jälkeen tutustutaan Moskovan metroon ja vilkaistaan hienompia asemia sen jälkeen vieraillan Tretyakovin taidegalleriassa. Lounas Moskovan keskustassa ja loppuilta vapaa aika(shoppailu,etc.)

Vanha-Arbat kävelykatu illalla

Vanha-Arbat

3 päivä

Transfer Kazanskaja rautatieasemalle. Juna lähtee iltapäivällä itään.

4 päivä

Juna saapuu illalla Ekaterinburgiin. Transfer hotelliin.

5 päivä

Kiertoajelu Ekaterinburgissa. Täällä on Euroopan ja Aasian välinen kuvitteellinen raja. Iltapäivällä noustaan junaan Ekaterinburg – Irkutsk.

Euroopan ja Aasian rajalla

6 päivä

Kokonainen päivä junassa. Rentoututaan ja nautitaan maisemista. Ekaterinburg – Irkutsk junamatka kestää noin 48 tuntia.

7 päivä

Iltapäivällä saavutaan Irkutskiin kaupunkiin. Transfer hotelliin.

8 päivä

Opastettu kävely ja kiertoajelu Irkutskin keskustassa. Iltapäivällä transfer Listvynka kylään Baikal järven rannalla. Jos sää suosii ajellaan veneellä Baikal järvellä.

Irkutsk

Baikal järvi

9 päivä

Circum Baikal museo junamatka. Kyseessä on käytöstä poistettu Trans-Siperian rautatien osuus joka kulkee Baikal järven rantaa pitkin. Maisemat ovat tosi hienot ja juna pysahtyy välillä jotta voidaan kävellä tai jopa käydä uimassa jos sää suosii. Matka kestää noin 12 tuntia ja loppuu Irkutskin juna asemalla.

10 päivä

Aamulla transfer juna asemalle ja noustaan junaan joka vie meidät kohti Ulan-Ude. Iltapäivällä saavutaan Ulan-Ude kaupunkiin Burjaatian tasavallassa.

Ulan-Ude

11 päivä

Kokonainen päivä Ulan-Udessa. Vieraillaan buddhalaisessa luostarissa, vanhauskoisten kylässä ja maaseudulla. Maailman isoin Leninin pää löytyy Ulan-Uden keskustassa.

12 päivä

Aamulla noustaan Vladisvostokin junaan.

13 päivä

Kokonainen päivä junassa. Matka Ulan-Ude – Vladivostok kestää noin 62 tuntia. Nyt on oikea aikaa lukea se kirja mitä olet aina halunnut lukea mutta ei ole löytynyt aikaa. Nautitaan vaihtelevia maisemia junan ikkunasta sekä poistutaan junasta pysähdysten aikana ja kävellään juna asemilla.

Maisemat kaukoidässä

Venäjän kauko-itä

14 päivä

Illalla saavutaan Vladivostokiin. Transfer hotelliin.

15 päivä

Kiertoajelu Vladisvostokissa ja russky saarella.

Vladivostok

16 päivä

Transfer lentoasemalle. Paluulento Moskovaan.

Tämä on vaan esimerkki. Räätälöimme matkan teille sopivaksi. Matka voi päätyä myös esim. Pekingiin tai voidaan jatkaa Ulan-Udesta Ulan-Batoriin ja sieltä Vladivostokiin.

Jalo Tours/Jalo Loma, Vetehisenkuja 9 A, 00530 Helsinki FINLAND, Phone + 358 9 735174, Fax + 358 9 735874,
E-mail: jalo.loma@jalotours.com, Skype - jalotours

Uudet kohteet seikkailunhaluisille!

Ukrainan Kiova, Puolan Warsova, Krakowa ja Gdansk, Armenian Jerevan, Georgian Tbilisi, Junalla Siperian halki Pekingiin tms. Kysy lisää!

Web Design Powered by Quick.Cart