FacebookFinnishEnglishEstonianEspanjaPortugali

Ryhmämatkat

Nyt on Viroon matkaustaminen entistä helpompaa… V.2011 alussa Viro otti käyttöön eurot, joten koko maassa pärjää samalla valuutalla kuin Suomessa, joten hintojen vertailu on tosi helppoa. Ryhmille on muutamia valmiita matkavaihtoehtoja, joista voitte valita mieleisenne. Teemme ryhmille sopivia räätälöidyjä tarjouksia, ottaen huomioon erikoistoiveet. Tässä muutamia valmiita matkaehdotuksia hintoineen, jossa hinnat eivät sisällä laivalippuja ja kuljetusta, koska useita laivoja kulkee Tallinnaan ja eri hintaluokissa ja monella ryhmällä on oma linja-auto matkalla mukana. Tarvittaessa järjestämme niin laiva- kuin lentoliputkin, transferit, kuljetuspalvelut, ruokailut, opastukset, tulkkaukset ym - pyydä tarjous!

Tallinna - Haapsalu - Vormsin (Ormsö) saari - Tallinna

3 päivää - EUR 245

Tallinnasta Haapsalun vanhaan kylpyläkaupunkiin, jossa majoittuminen. Aamun kaupunkikierroksella käydään myös vanhan piispanlinnan raunioilla. Lautalla ajetaan Rohukylästä Vormsin saarelle. Vormsin saari on kuin elävä ulkomuseo hyvin säilyneine taloineen. Ennen sotia saarilla oli pääasiassa ruotsalainen väestö. Lounas Vormsin saarella ja iltalautalla takaisin mantereelle. Illalla omatoimista vapaata Haapsalussa. Kolmantena päivänä aamiaisen jälkeen suuntana Tallinna, halukkaille kaupunkikierros Tallinnassa ja aikaa edullisiin ostoksiin.

Tallinna - Saarenmaa - Tallinna

3 päivää - EUR 255

Tallinnasta bussilla Virtsun rantaan ja lautalla Muhun saarelle, jossa käydään Koguvan elävässä museokylässä ennen matkan jatkumista Saarenmaan pääkaupunkiin, Kuressaareen, jossa yövytään. Toisen päivän aamuna tehdään ensin kiertoajelu Kuressaaressa ja sitten matka jatkuu saaren eteläisimpiin osiin, Sõrven niemelle ja majakalle. Lounaan jälkeen tutustutaan Vikin Mihkelin museotaloon, Kihelkonnan kylään ja kirkkoon sekä Odaläitsin lähteisiin. Kolmannen päivän paluumatka alkaa käynnillä Kaalin meteorijärvellä. Tallinnassa tarvittaessa kaupunkikiertoajelu ennen kotiinpaluuta.

Viron kauneimmat kartanot: Tallinna - Lahemaa - Tartto - Tallinna

3 päivää - EUR 235

Tallinnasta bussilla Lahemaan kansallispuiston alueella, tutustuminen Palmsen tai Sagadin herraskartanoon. Lahemaalta jatketaan Rakvereen, lyhyt tutustuminen kaupungin nähtävyyksiin ja jatketaan matkaa Tarton hansa- ja ylioppilaskaupunkiin, jossa majoittuminen ja illallinen. Toinen päivä alkaa kaupunkikierroksella Tartossa, tutustutaan yliopistokaupunkiin nähtävyyksiin. Lounas ja yöpyminen Tartossa. Kolmannen päivän paluumatkan varrella käydään vierailulla Olustveren kartanoalueella sekä kartanomuseossa ja lounas Olustveressa. Tallinnassa jää vielä hieman aikaa ostoksille ennen paluuta Helsinkiin.

Tallinna - Pärnu - Kihnun saari - Tallinna

3 päivää - EUR 245

Tallinnasta bussilla Pärnun Kylpyläkaupunkiin, tutustuminen kesäkaupungin nähtävyyksiin ja yöpyminen. Aamiaisen jälkeen lähtö laivalla Kihnun folkloresaarelle, jossa vielä näkee kauniita virolaisia kansanpukuja. Illaksi palataan Pärnuun. Kolmannen päivän paluumatkalla Tallinnaan käydään Kurgjan perinnetilalla, jossa edelleenkin tehdään työt 1800-luvun menetelmin ja laittein. Tallinnassa halukkaille kaupunkikierros ja aikaa edullisiin ostoksiin.

Tallinna - Pärnu -Riika - Tartto - Tallinna

4 päivää - EUR 265

Tallinnasta Pärnuun, jossa yöpyminen ja aamulla kaupunkikierros ennen lähtöä piispa Albert Bremeniläisen 1201 perustamaan Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Majoittuminen aivan kaupungin ydinkeskustassa. Kolmantena päivänä tutustutaan kaupunkiin ja Juglan ulkoilmamuseoon. Seuraavana aamuna ajetaan Siguldassa sijaitsevan Turaidan linnan ja hiekkakiviluolien kautta Viroon, matkalla syödään lounas. Majoitus Tartossa ja sen jälkeen tutustuminen Tarton vanhaan hansa- ja yliopistokaupunkiin, iltapäivä vapaata. Aamiaisen jälkeen jatketaan matkaa Tallinnaan, jossa tehdään halukkaille kaupunkikierros vanhassakaupungissa. Yhteinen lounas ja sen jälkeen vapaata aikaa, mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia tavaratalossa tai pienissä putiikeissä.

Junalla Pietariin Helsinki-Pietari-Helsinki

2 päivää –EUR 295

Hinnassa edestakaiset junamatkat 2. luokassa Helsingistä Pietariin uudella nopealla Allegro-junalla, opastettu kaupunkikierros paikallisbussilla Pietarissa, yhden yön majoitus keskustan hotellissa, Eremitaashi tai Venäjän taiteen museo. Hintaan ei kuuluu Venäjän viisumia! Ryhmäviisumin saa alk. 8 henkilöä vaan Suomen kansalaisille.

Kiehtova Itämerenkierros Helsinki-Pietari-Novgorod-Pihkova-(Riika)-Tallinna

5 päivää/4 yötä, hinta alk. EUR 470

Hinta sisältää: yhteen suntan junalipun 2. luokassa Helsinki-Pietari, paluu Tallinnasta Helsinkiin laivalla, 4 yön majoitus 2-hh ***hotellissa, aamiainen ja lounas/ tai illallinen päivittäin, opastukset ohjelman mukaan Pietarissa, Novgorodissa, Pihkovassa, Riiassa ja Tallinnassa. Hintaan ei kuuluu kuljetusta!

*Lisämaksulla: Venäjän viisumi (tarvitaan aina)

Jalo Tours/Jalo Loma, Vetehisenkuja 9 A, 00530 Helsinki FINLAND, Phone + 358 9 735174, Fax + 358 9 735874,
E-mail: jalo.loma@jalotours.com, Skype - jalotours

Uudet kohteet seikkailunhaluisille!

Ukrainan Kiova, Puolan Warsova, Krakowa ja Gdansk, Armenian Jerevan, Georgian Tbilisi, Junalla Siperian halki Pekingiin tms. Kysy lisää!

Web Design Powered by Quick.Cart