FacebookFinnishEnglishEstonianEspanjaPortugali

LUOKKARETKET JA LEIRIKOULUT VIROON, BALTIAAN JA PIETARIIN

Syksy ja kevät ovat mitä parhaimpia aikoja lähteä erilaisille luokkaretkille, opintomatkoille tai järjestää leirikouluja. Meillä on jo yli 20 vuoden kokemus erilaisten ryhmämatkojen järjestämisestä Viroon, Baltiaan ja Pietariin sekä henkilökuntamme ovat kokeneitä Baltian maiden asiantuntijoita. Tarjoamme aina uusia ja mielenkiintoisia retkivaihtoehtoja, riippumatta siitä onko kohteena pääkaupunki Tallinna, vähän kaukaisempi Viron maaseutu tai vaikka Viron saaristo.

LUOKKARETKELLE KESÄKAUPUNKIIN PÄRNUUN

Hansakaupunki Pärnu on perustettu 1200-luvulla, mutta vanhasta osasta ei ole nykypäiviimme paljonkaan säilynyt. Vanhimmat rakennukset ovat 1700-luvulta: klassista tyyliä edustavat Tallinnan portti, oikeustalo ja Kaupunkitalo. Kylpylöistä Pärnua tunnettiin jo 1800-luvun lopulla. Pärnusta käsin voi tehdä retken Suomaalle, jonka aikana tehdään 2-tunnin kanoottiretki tai vierailla Valgerannan seikkailupuistossa tms.

2 päivä alk 169/hlö. Hinnassa edestakaiset laivaliput kansipaikoin, kuljetus ja opastus Tallinnasta alkaen ohjelman mukaan, 1 yön majoitus nuorille 2- 3 hengen huoneissa ja aikuisille 2-hengen huoneissa, puolihoito, museo.

3 päivää alk 229/hlö. Hinnassa edestakaiset laivaliput kansipaikoin, kuljetus ja opastus Tallinnasta alkaen ohjelman mukaan, 2 yön majoitus nuorille 2- 3 hengen huoneissa ja aikuisille 2-hengen huoneissa, puolihoito, kanoottiretki Soomaalle.

4 päivää alk 299/hlö. Hinnassa edestakaiset laivaliput kansipaikoin, kuljetus ja opastus Tallinnasta alkaen ohjelman mukaan, 3 yön majoitus nuorille 2- 3 hengen huoneissa ja aikuisille 2-hengen huoneissa, 3 ruokailua päivässä, seikkailupuisto tai pyöräretki Pärnussa, kanoottiretki Soomaalle.

5 päivää alk 365/hlö. Hinnassa edestakaiset laivaliput kansipaikoin, kuljetus Tallinnasta alkaen ohjelman mukaan, 4 yön majoitus nuorille 2- 3 hengen huoneissa ja aikuisille 2-hengen huoneissa,opastus ja ruokailut ohjelman mukaan, kanoottiretki Soomaalle ja seikkailupuisto Audrussa.

YLIOPISTOKAUPUNKI TARTTO JA TALVIPÄÄKAUPUNKI OTEPÄÄ

Tartto on Eestin vanhimpia hansakaupunkeja, ikuisen nuoruuden kaupunki. Kaupunki on kuuluisa 1600-luvulla perustetusta yliopistosta ja siellä opiskelevista nuorista, jotka jättävät leimansa katukuvaan. Otepää on kuuluisa talviurheilun keskus, mutta tekemistä alueella riittää paljon ympäri vuoden, lisäksi vielä kauniit maisemat …

4 päivää alk 365/hlö. Hinnassa laivaliput kansipaikoin TallinkSiljan star-aluksilla, 3 yön majoituksen 2-4-hengen huoneessa aamiaisineen, kuljetus Tallinnan satamasta alkaen virolaisella linja-autolla ja ruokailut ohjelman mukaan, sisäänpääsy 2 museoon ja seikkailupuisto.

PÄIVÄKSI TALLINNAAN

Hansakaupunki Tallinna on niin lähellä ja kuitenkin niin erilainen, päivän aikana kerkeä vierailla mielenkiintoisissa museoissa, tai nauttia oikeasti hansakaupungin historiallisesta keskuksesta, mahdollisuus kävellä keskiaikaisella kaupunginmuurilla tai tutustua maanalaisiin käytäviin jne.

KARTANOKIERROS LAHEMAALLE

Tallinnasta vajaan tunnin matkan päässä sijaitsee Lahemaan kansallispuisto, jonka alueella on useita entisöityjä herraskartanoita. Päivän aikana kerkeä käväistä tutustumassa muutamassa kartanomuseossa sekä nähdä erilaista viron luontoa ja maaseutua

Leirikouluja voi järjestää kaupungeissa tai maaseudulla, mahdollisuus patikointiin, kanoottiretkelle, pyöräilyyn , ratsastukseen jne.

Luokkaretkien aikana
voi tutustua Viron historiaan, paikallisiin ihmisiin, erilaisiin nähtävyyksiin, erilaisin kaupunkeihin- Pärnuun, Haapsluun, Saaremaalle, Tarttoon, Narvaan jne

Hintaesimerkkejä

Päiväretki Tallinaan
alk. EUR 95/hlö
Päiväretki Lahemaalle, kartanokierros
EUR 125/hlö
2 päivää/1 yö
alk. EUR 160/hlö
3 päivää/2 yötä alk. EUR 220/hlö
4 päivää/3 yötä alk. EUR 270/hlö

Hinta sisältää : edestakaiset laivaliput Helsinki-Tallinna-Helsinki, opastuksen, museoliput, lounaan. Hintaan ei kuuluu kuljetusta!

Räätälöimme palvelut Teidän toiveidenne mukaan.

3 päivää/2 yötä Pietariin
alk. EUR 290/hlö
4 päivää/3 yötä alk. EUR 340/hlö
Lisäyö Pietarissa
alk. EUR 50/hlö

Hinta sisältää : edestakaiset junaliput 2. luokassa Helsinki-Pietari-Helsinki , **hotellimajoitus, päivittäin aamiainen ja lounas, opastus ohjelman mukaan. Hintaan ei kuuluu kuljetusta Pietarissa!

Venäjän viisumi 50 eur + 21 eur per henkilö (viisumi tarvitaan aina)

Jalo Tours/Jalo Loma, Vetehisenkuja 9 A, 00530 Helsinki FINLAND, Phone + 358 9 735174, Fax + 358 9 735874,
E-mail: jalo.loma@jalotours.com, Skype - jalotours

Uudet kohteet seikkailunhaluisille!

Ukrainan Kiova, Puolan Warsova, Krakowa ja Gdansk, Armenian Jerevan, Georgian Tbilisi, Junalla Siperian halki Pekingiin tms. Kysy lisää!

Web Design Powered by Quick.Cart